Zespół muzyczny KOMFORT

Strona główna  |  Kontakt  |  Mp3 i Video  |  Wesele  |  Studniówka

Zawartość witryny

Księga gości  - Opinie o Zespole KOMFORT

Zachęcamy do dzielenia się wrażeniami i opiniami na temat Zespołu KOMFORT. Mile widziane także rozmaite sugestie.  Dziękujemy

15 Komentarzy do Księga Gości Weselnych

Zespół weselny KOMFORT
Weselnik opinia:

Biesiada z saksofonem to jest to :-) Jesteście świetni , gratuluję pomysłów, rewelacyjny zespół, polecam

 

01/07/2013 at 17:20
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
     
Zespół weselny KOMFORT
Marzena opinia:

Super :)

 

02/06/2013 at 18:59
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Maturzysta opinia:

Dzięki w imieniu całego III LO za super studniówkę. Tak trzymać !!! Rewelacyjnie, żywo i na czasie :D

 

25/02/2013 at 23:11
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Tomek opinia:

Pozdrawiam orkiestrę z Ostrowca.

 

28/10/2012 at 12:58
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Monias opinia:

Super kapela.

 

18/09/2012 at 10:43
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Agata i Darek opinia:

Bardzo dziękujemy za Państwa oprawę muzyczną na naszym weselu. Pozdrawiamy i polecamy.

11/07/2012 at 20:38
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Gość opinia:

I tak już każdy was zna, no ale dodam od siebie jeszcze trzy grosze. Świetna muzyka, i stare i nowe kawałki, solówki pierwsza klasa. To co na filmach tu macie to nawet w 50% nie oddaje tego co jest na żywo. Szacun.


10/06/2012 at 19:05
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Mdjfkdf  opinia:

:)

10/05/2012 at 18:33
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Żaneta opinia:

Super było

22/01/2011 at 21:28
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Rudi82  opinia:

Sylwester rewelacja! Pozdrawiam zespół

09/01/2011 at 23:04
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Ewcia  opinia:

Jesteście nr 1 w Ostrowcu.

17/08/2010 at 21:21
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Stanisław  opinia:

To jest bardzo dobry zespół

09/03/2010 at 18:00
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Iwona i Michał  opinia:

Bardzo jesteśmy zadowoleni, że trafiliśmy na taki zespół weselny. Bardzo miły kontakt już od samego początku. Wszystkim polecamy. Pozdrawiamy

21/10/2009 at 15:47
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Rafas  opinia:

Kraków pozdrawia.

13/05/2009 at 20:18
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT
Zespół weselny KOMFORT
Monika  opinia:

Super Studniówka, świetne zabawy i poczucie humoru, pozdrawiam

27/02/2009 at 13:49
ocena oprawy muzycznej Zespołu weselnego KOMFORT


Komentarz:





Wyślij

 

 

* pola obowiązkowe

UWAGA: W celu zabezpieczenia przed spamem komentarz pojawi się dopiero po kliknięciu linka zwrotnego wysłanego na podany w komentarzu adres e-mail. Adresy e-mail są widoczne tylko z pozycji administratora.

 

Na wesele

Zabawy weselne

Oczepiny

Tradycja oczepin, bez których nie może obejść się naprawdę udane wesele. Najlepsze zabawy weselne.

więcej...

Podziękowania

dla rodziców

Czyli o tym, w jaki sposób można podziękować rodzicom, przyjaciołom i gościom za pomoc w przygotowaniu uroczystości, a także za przybycie i wspólną zabawę.

więcej...

Zaprzyjaźnione strony

Sprężarki Pompy Zawory Osuszacze

 

Sprężarki śrubowe, tłokowe, części do sprężarek

Filtry powietrza, filtry oleju, separatory oleju do sprężarek powietrza, konkurencyjne ceny.

Kompletna oferta na pompy perystaltyczne, zatapialne, napowietrzanie, z pierścieniem wodnym

więcej...

EcoFilter.pl

 

Kompletna oferta dla przemysłu i producentów urządzeń, sprężarki śrubowe, zawory spustowe, separatory oleju i wody z kondensatu, akcesoria i części, łopatki grafitowe Becker, Rietschle, filtry powietrza, filtry i separatory oleju

 

Filtry sprężonego powietrza, wkłady filtracyjne, filtry zewnętrzne, patrony, filtry ze stali nierdzewnej, filtry papierowe, filtry poliestrowe, filtry filtracyjne, wkład filtracyjny do obudowy zewnętrznej, filtry próżniowe, filtry ciśnieniowe

więcej...

 

opracowanie i treść ©2009 - Zespół muzyczny KOMFORT